Design

Construiesti azi...pentru o viata!

Constructii case din lemn (inclusiv constructii civile) si industriale (hale/structuri) sau parti ale acestora

Indiferent ca aveti de gand sa construiti o cabana mica, o casa de vacanta, sau poate un foisor, firma noastra va depasi asteptarile dumneavoastra in raportul calitate-pret. Peretii sunt realizati din lemn masiv sau din rigips si materiale clasice puse pe cadru din lemn. Constructiile din lemn, pe care le executam, sunt evolutive, putandu-se efectua ulterior amenajari, extensii si adaugarea de module suplimentare. Tehnologia folosita ofera garantia unei utilizari durabile cu respectarea reglementarilor in vigoare. Materialele de constructie de lemn ofera beneficii specifice pentru ocupantii unei case, deoarece lemnul este considerat un material de constructie ecologic, reprezentand o sursa regenerabila de care dispune populatia lumii. Un important aspect in acest caz tine de exploatarea rationala a masei lemnoane si efectuarea de plantari in zonele afectate de taieri masive de copaci. Constructia de case de lemn este cea mai raspandita metoda de constructie la nivel global oferind o solutie rapida, ecologica, sanatoasa si economica de a construi case.

Misiunea noastra

Misiunea Zarom Design consta in a oferi clientilor servicii excelente. Lucram cu o echipa tanara, entuziasta si plina de energie, gata sa va satisfaca si cele mai ambitioase dorinte.

Zarom Design crede in importanta existentei unei relatii reciproc avantajoase intre client si constructor avand ca rezultat/scop clienti complet multumiti.